Ervaringen en reviews van cliënten

Ik vroeg me eerst af: ‘Wat is massagetherapie eigenlijk precies? Is het niet effectief genoeg om ‘gewoon’ te ontspannen na of tijdens een massage? Wat zou ze van me willen horen?’ Sinds ik regelmatig bij Justa kom, maak ik me niet meer zo druk over dit soort vragen. Ik voel me altijd welkom en Justa luistert heel aandachtig naar me. Meestal stelt ze eerst wat vragen (of een enkele), en daarna gaan we naar de massagetafel. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, en laat je wennen aan de aanraking. Ik vind het altijd bijzonder wat een massage bij Justa met me doet. Het brengt me rust of een helder inzicht. Ik voel me na zo’n massage altijd ‘gezien’ en ga met een prettig, warm en ontspannen gevoel naar huis.

Een massage van Justa is elke keer een kadootje. Haar persoonlijke aandacht vooraf maakt dat ik heel ontspannen op de tafel lig. Welk soort massage ik ga krijgen hangt van mijn wensen of vraag af. Na de massage nog tijd om weer bij te komen. Mijn hoofd is weer leeg en ik slaap heerlijk. Kortom een echte aanrader!

De massages van Justa vormen voor mij een welkom rustpunt in een druk bestaan met werk en kinderen. Het helpt me keer op keer om stil te staan bij wat ik nu eigenlijk voel in mijn lichaam en stelt mij in staat om daaraan toe te geven. Daardoor ben ik beter in balans en kan ik dichter bij mijzelf blijven in het dagelijks leven.

De massages van Justa werken voor mij helend en ontspannend, uitgaande van de wisselwerking tussen lichaam, geest en ziel. De massages helpen mij om emoties die zich in mijn lijf hebben vastgezet, los te laten en de boel weer te laten stromen. Soms is voor mij vooraf niet te duiden waar het zit, maar daar heeft Justa geen woorden voor nodig, haar handen leiden zelf wel de weg. Bij Justa voel ik mij volledig op mijn gemak en in goede handen.

Massage zou je ten minste iedere maand moeten doen. Een aanrader voor lichaam en geest, als onderhoud en ter inspiratie. Justa kan masseren als geen ander, ze is eigen, lief, stevig en uiterst professioneel. Ze is bovendien in staat om zich volledig te verbinden en je naar een dieper bewustzijn niveau te brengen. Goed voor ieder die zorgt voor zichzelf!

Justa heeft magical hands en geeft liefdevolle aandacht. Een sessie bij haar betekent aankomen in mijzelf. Door te ervaren wat er vast zit in mijn lichaam, gaat de energie weer stromen. Na een behandeling bij Justa ga ik zingend naar huis en slaap ik als een roos.

Onder de handen van Justa vind ik die zeldzame oase van rust en overgave. Een plek om veilig naar binnen te keren, dichtbij mijn kern en herstel opslaan tot in celniveau. Opgetogen dat ik haar eindelijk heb gevonden, is zij mijn vaste poel van stil geluk.